Riemurytmi Oy

Tanssi sydämmellä.. jalat tulloo perässä
040 5575793

Tanssi-info

Täältä löydät tietoa tanssiliikunta- ja paritanssitunneista sekä niiden sisällöstä. Aikataulut löytyvät Kalenteri-osiosta.
Muista tarkistaa kalenterista viime hetken päivitykset ja mahdolliset poikkeukset tuntiajoissa. Tykkäämällä meistä facebookissa pysyt myös ajantasalla 🙂

Varaa tunneille mukaan riittävästi juomista, rennot, hengittävät vaatteet ja paljon iloista, avointa mieltä!

Tanssilajit:

Paritanssi:

Paritanssitunnit kestävät aina kaksi tuntia.

Voimassa olevan tanssikalenterin näet kalenteriosiosta ja siellä paritanssiohjelmisto, ohjelmistoa voidaan muokata asiakkaitten toivomusten mukaan kun kausi alkaa, seuraa siis nettisivuja

Paritanssitunneille et tarvitse mukaan omaa paria, mutta toki voit tulla parinkin kanssa. Tunneilla toimii parinvaihto jo opetuksellisista syistä. Parinvaihtosysteemi käydään tunnin alussa läpi ja toivon mukaan kaikki noudattavat sitä. Mikäli haluat tanssia oman parisi kanssa, informoi Maritaa etukäteen asiasta tunnin alussa. Tule tunneille ajoissa ja pyri hoitamaan maksu ennen tunnin alkua, jotta pääsemme aloittamaan ajoissa. Varaa mukaan hengittävät, mukavat vaatteet ja joustavat kengät. Vesipullo ja pikku pyyhekin voi olla hyvä idea.

Paritanssin perustunnit

Tunneilla paneudutaan perustekniikkaan, perusaskeleisiin ja peruskuvioihin. Tunneilla on myös rivakka parinvaihto, joten et tarvitse omaa paria. Tunneilla tulee ns uutta ja syventää asiaa aikaisempiin vuosiin verrattuna, joten kaikille on tarjolla jotakin :-). Tansseja mennään yleensä kaksi iltaa peräkkäin ja tiistaisin tehdään tarvittaessa pikakertaus ja jatketaan siihen mihin ollaan maanantaina jääty. Jos tanssin perässä lukee variaatiot tai jatkuu on oletuksena että hallitset kyseisen tanssin perusteet. Tunnin koostumusta muokataan aina tilanteen ja ryhmän koostumuksen ja etenemisen mukaan 🙂 Tärkeintä on että se mitä opetellaan opetellaan kunnolla, niin silloin se tuntuu hyvälle myös tanssilattialla 🙂
Tällä hetkellä lavoilla tanssitaan hyvin monimuotoisesti erilaisia tansseja, pyrimme kauden aikaan käymään läpi lavoilla eniten tanssitut tanssit, tästä johtuen huolehdi ettei lempitanssisi tai tarvitsemasi tunti mene ohi, koska emme voi mennä koko vuotta ”tangoa” jotta kerkeämme haarukoimaan suurimman osan tansseista mahdollisimman monipuolisesti 🙂

Asiakkaiden pyynnöstä suosituille tansseille järjestetään myös lisätunteja, ja tästä johtuen kalentria ei ole julkaistu koko vuotta. Näin pystymme yhteisellä sopimuksella tarvittaessa antamaan lisäaikaa jollekin tanssille

Perustekniikkaa ei ikinä tule harjoiteltua liikaa, ja kuten jo tanssikilometrejä saavuttaneet tietävätkin, aina pystyy treenaamaan lisää. Aivan uusien ei myöskään kannata huolestua tai hämääntyä kokeneemmista tanssijoista tunneilla, tämä on ehdottomasti molemminpuolinen etu. Oppiminen tehostuu ja enemmän tanssineet joutuvat panostamaan enemmän viemiseen ja seuraamiseen, jotka on kuitenkin kaiken A ja O paritanssissa.

Tanssilajien esittely:

TANSSILAJIT

Bugg on ruotsalaisten lahja tanssimaailmalle. Se on loistava tanssillinen kädenalitanssi, jossa miehet on äijiä ja naiset naisia. Tärkeintä on löytää sisäinen sykkeesi. Soveltuu hyvin lavoilla soivaan iskelmämusiikkiin ja onkin noussut koko ajan suositummaksi lavoilla. Bugg on vapaasti viety tanssi, jossa ei ole tanssisuuntia. Käytännössä tanssi pyörii miehen ympärillä tai liikkuu salissa tanssisuuntaan. Buggissa ei ole ennalta määrättyä koreografiaa ja vienti on vapaa, jolloin parituntuma on tärkeä. Miehen tulee viedä naista.

Jive on nopeatempoinen ja energinen tanssi, joka saa sykkeet ylös. Jivessä pääsee revittämään kunnolla. Jiveä näet myös kilpatanssipuolella.

Lindy Hop on perinteestä ja musiikista kumpuava tekniikaltaan ja tyyliltään vapaasti elävä, iloinen ja luova paritanssi. Vapaa vienti, musiikintulkinta ja improvisointi on keskeisissä rooleissa. Samalla kun Lindy hop on jatkanut kehitystään, ovat muut swingtanssit siitä lähtöisin.

Fusku on suomalaisten oma R&S-tanssi, joka on kehittynyt tanssilavoilla. Aikojen kuluessa myös fusku on saanut monia eri alatyylejä; on tullut potkufuskua, charleastonfuskua, shagfuskua ja uusimpana rockabillyfusku, joka saattaa hyvinkin jäädä elämään. Vaikutteita fusku on ottanut jivestä ja suomalaisesta lavafoksista. Fusku on yksi suosituimmista tansseista tanssilavoilla ja tulee varmasti säilyttämään asemansa reippaan luonteensa vuoksi. Oivallinen polku myös muihin kädenalitansseihin. Iloinen ja vauhdikas, sopii reippaaseen musiikkiin. Fuskusta löytyy useita ”alalajeja/tyylejä”

Boogie woogie on tanssina kehittynyt 50-luvulla Amerikassa rock´n´roll musiikin synnyn yhteydessä. Boogie woogien musiikki on synkopoitua eli kolmimuunteista, rhytm´n´blues pohjaista rock´n´rollia. Varsinkin hitaissa kappaleissa on vaikutteita swingistä. Boogie woogie on vapaasti viety tanssi, jossa ei ole varsinaisia tanssisuuntia, mutta sitä tanssitaan linjassa parin kanssa. Musiikin tulkinta on hyvin tärkeässä roolissa.

Samba on yksi tunnetuimmista lattareista, jossa hyvä musiikki tukee liikettä ja pakottaa liikkumaan. Se on kesäinen ja rytmillinen lattari, joka on saanut myös useita variaatiomuotoja tanssin maailmassa.

Cha Cha on latinalaisten tunteiden tulkki, rytmikäs ja voimakkaan asenteen sisältävä tanssi, jossa parikemia on suuressa roolissa, Tanssiorkesterimme ovat ottaneet kiitettävästi chachan jo vakiohjelmistoonsa.

Salsa on vauhdikas, hotti lattari, joka nostaa koko ajan suosiotaan myös suomalaisilla tanssilavoilla, varsinkin uuden musiikin myötä. Se on helppo omaksua muiden kädenalitanssien myötä. Salsassa vartalonkäyttö on sallittua.

Rumba on lattareista ehkä sensuellein, rauhallinen mutta vartalonkäytöltä silti paljon vaativa tunteita herättävä tanssi. Tässä pääset fiilistelemään, kun tanssit ”täysillä”.

Foksi on meidän yleistanssimme, jolla pääsee hyvään alkuun tanssiharrastuksessa ja pärjää lavoilla. Ilme muuttuu musiikin mukaan rauhallisesta iloiseen ja kuplivaan. Foksi sopii melkein kappaleeseen kuin kappaleeseen. Foksin ilme muuttuu musiikin nopeuden mukaan rauhallisesta hyvinkin reippaaseen

Tango suomalaisten tunteiden suuri tulkintakanava, ryhdikäs ja arvokas tanssi, johon saadaan hidastuksilla ja nopeutuksilla sekä taivutuksilla uutta syvyyttä. Lavalla tanssivassa tangossa voidaan hyödyntää hyvin erilaisia tangotyylejä ja näin reagoida herkemmin musiikkiin.

Humppa on perinnetanssejamme, josta tullut myös uusia versioita vuosien saatossa. Jokaisella on oma reipas ja rempseä luonteensa, jolloin voidaan taas valita kappaleeseen sopivin tyyli. Perinteinen humppa etenee ja pyörii tanssiotteessa, kun taas kävely-/kuviohumpassa liikutaan paljon avoimessa otteessa ja tehdään kuvioita humpan poljentoa unohtamatta.

Polkka nostaa sykkeet. Loistava perinnetanssi, joka etenee eikä meinaa. Loistava variaatio swingpolkka pysyy enemmän paikallaan ja hyödyntää kädenalikuvioita ja breikkejä. Kuuluu hyvään yleissivistykseen.

Masurkka henkii vanhan ajan arvokasta tunnelmaa, ja sitä tavataan hyvien tanssiorkestereiden ohjelmistossa jo säännöllisesti. Arvokas ja flirttaileva, selvät vuoroparit omaava tanssi. myös masurkassa on runsaasti eri variaatioita

Jenkka on varmasti selkeärytmisimpiä ja suosituimpia perinnetansseja. Perusjenkassa on selkeät vuorottelut, nykyisin käytetään paljon myös erilaisia vaihtoehtoisia kuvioita. Sottiisissa eli kävelyjenkassa otetaan hieman rauhallisemmin musiikkia tulkiten, eikä toki sovi unohtaa jenkkaperheen mannekiinia letkistä, jota silloin tällöin lavoillakin bongataan.

Valssin tahtiin keinutaan ja unelmoidaan, valssi on yksi niistä perustansseista, joka olisi hyvä osata yleissivistyksen kannalta. Yleensä tanssi-ilta alkaa ja loppuu valssilla.

Hidas valssi on tunnettu myös kilpatanssipuolelta. Rauhallisempi ja ylväämpi sekä tunteikkaampi versio tavallisesta iloapirskuvasta valssista. Se vaatii enemmän lattiatilaa, mutta voi nostaa tunnetasot ihan uusiin ulottuvuuksiin. Huom! Se ei ole tavallista valssia hitaasti tanssittuna 😉

Hitaat eli slovarit antavat mahdollisuuden suurelle tunteiden palolle ja musiikin tulkinnalle hitaiden ns. poskiposkea vasten tanssittavien kappaleiden tahtiin.

Argentiinalainen tango on herkkä, ja tunteikas tango, joka haastaa voimakkaaseen vuoropuheluun parin kanssa

West coast swing vauhdikas ja nuorekas kovasti suosiotaan kasvattava rock´n swing tanssi, joka on saanut vaikutteita useista muista tanssityyleistä, soveltuu hyvin päivän hittibiiseihin, antaa mahdollisuuksia tanssimiseen suurella tunteella ja sydämellä

Bachata on sensuelli lähekkäin tanssittava latinalaistanssi, jossa voi joko nautiskella paritanssista tai revitellä hieman reippaammin

Merenque ” lattareitten bugg”  tuo omaa vaihtelua ja variaatiotaan tanssin laajaan kirjoon

ISKELMÄTANSSI on helppo ja koukuttava uutuus tanssilavoilla. soveltuu hyvin eritempoisiin musiikkeihin, mutta eritoten hitaissa kappaleissa nautinnollinen, helppo lähestymistapa myös päästä kädenalitanssien maailmaan.

 

Tanssiliikunta ryhmätunnit joissa tanssitaan ilman paria:

ZUMBA

®Zumba®

ZUMBA® on villinnyt koko maailman, eikä syyttä. Se on tanssillinen ja erittäin tehokas liikunta- ja treenimuoto ilman paria. Se sopii kaikenikäisille eikä vaadi tanssi- tai kuntoilutaustaa. Luvassa on aina ripeätahtista liikuntaa ja mukaansatempaavaa musiikkia.

Riemurytmissä ZUMBAA® on voinut harrastaa jo syksystä 2009 alkaen, sillä Marita Hänninen oli Savonlinnan ja ympäristökuntien ensimmäinen lisensoitu ZUMBA®-ohjaaja. Sen lisäksi että Maritalla on ohjaajakoulutus ZUMBA®Basic1 ja 2 -tasoilta, hänellä on ohjaajakoulutus AquaZUMBA®ssa, ZUMBA®Toningissa, ZUMBATOMIC®issa, ZUMBA GOLD®issa, ZUMBAGOLDTONING®issa ja  Strong by Zumbassa

Zumba®n isä Alberto ”BETO” Perez kuvailee zumbaa mm. näin:

Zumba® on
* hauskaa, sillä liikut huomaamatta ja hyvällä mielellä.
* erilaista, koska suuressa osassa tunnilla ovat tunne, musiikki, liikkeet ja askeleet
*helppoa, ja se sopii hyvin kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta, eikä entuudestaan tarvitse olla liikunta- tai tanssitaustaa
* tehokasta, sillä liikkeet on suunnattu koko vartalolle

Zumba® tekee hyvää mielelle, keholle ja sielulle. Ihmisillä on syke sisällään. Tanssi on luonnollista, koska ihmisillä on rytmi veressä. Zumba®ssa me vain houkuttelemme vaistonvaraisen taidon pintaan. Autamme ihmistä vapauttamaan rytmin sisällään ja ihminen alkaa liikkua.

Zumba® on elämäntapa. Kun koskettaa ihmisten tunteita, he syttyvät, ja siksi ihmiset hymyilevät tunneilla. Zumba® koskettaa tunteita ja tekee onnelliseksi. Ihmiset eivät tule Zumbaan® pudottamaan vain painoaan, vaan se on kuin terapiaa. Ihmiset tulevat pitämään hauskaa, hymyilemään, hankkimaan ystäviä ja tutustumaan uuteen musiikkiin. Zumba®tunnilla pääsee rytmimatkalle ympäri maailman.

Lisätietoja Zumba®sta löydät nettisivuilta www.zumba.com

LATIN MIX

Tunnilla nautitaan lattareiden tahdissa helpoista askelista ilman paria, tunnin aikana kerrotaan myös tekniikkavinkkejä, jotta voit halutessasi tehdä kyseiset kuviot tiukemmin. Tunnilla mennään yleensä 2 kappaletta per tanssityylli. Tunti alkaa lämmittelyllä, jotta saamme vartalon heräämään ja lopussa rauhoittelemme kehoa rauhallisempien tahtien mukaan, lajeissa pääpaino tutuissa lattareissa kuten salsa, samba, cha cha , rumba ja jive, mausteina tunnille voi eksyä reggaetonia, bachataa, cumbiaa etc tarvitse aikaisempaa tanssitaustaa, askeleet ja kuviosarjat pohjautuvat ko. tanssien perustekniikoihin ja kuvioihin joista on hyötyä myös paritanssi puolella. Tunnilla soi vain ulkomaalainen musiikki

LAVAMIX

LAVAMIX hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleisiin. LAVAMIXissä tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, foksi, tango, valssi, hidas valssi, masurkka, polkka, salsa, bugg jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa Lavamixissä tanssitaan useimmiten kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä

FLEX&STRONG

Syksyn 2018 uutuustunti. Tuntuuko olo jäykältä?, Kaipaat vartaloosi lisää liikkuvuutta  ja hieman voisi vaikka lisätä lihasvoimaakin. Tämä tunti on juuri sinulle. Tunnilla keskitytään vartalon liikkuvuuden lisäämiseen, tasapainoon, venytyksiin ja lihaskuntoon tanssin avulla ja tanssinnäkökulmasta. Kun saamme enemmän liikkuvuutta ja kannatusta vartaloon vaikuttaa se myös kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin ja saat astetta enemmän irti myös tanssista. Tunti soveltuu kaikille.

IISILATTARIT

tunti jonne et tarvitse paria, ei haittaa vaikka liikkuminen olisi viime vuodet ollut vähäisempää tai rajoitettua. Tunneilla nautiskellaan erilaista latinalaisista rytmeistä rentoon nopeuteen ja vältetään haasteellisia kuvioita ja pitkiä sarjoja, silti tanssin perusluonnetta unohtamatta, sopii kaikenikäisille et tarvitse aikaisempaa osaamista

Yksityis- ja tilaustunnit:

Räätälöimme yksityistunnit juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Yksityistunnit soveltuvat sinulle, joka et pääse ryhmätunneille, haluat syventyä johonkin tiettyyn osa-alueeseen, tarvitset esim. pikastartin jossain tanssissa tai haluat juuri sinulle räätälöidyn koreografian esim. häätanssin tai -valssin. 

Tanssi on myös oivallinen tapa ylläpitää työkuntoa, ryhmäyttää ja poistaa stressiä. Tilaa ryhmätunti kaveriporukalle, työporukalle, harrastuspoppoolle, yllätyslahjaksi, polttariporukalle jne..

 

Ohjaaja esittely:

Marita Hänninen

Marita Hänninen on opettanut paritanssia ja tanssiliikuntaa jo vuodesta 2000. Syksyllä 2009 Marita lisäsi palvelukonseptiinsa supersuositun ZUMBA®n.

Marita on koulutukseltaan STOL ry:n diplomitanssinopettaja seuratanssijaoston puolelta. Tutkinnossaan hän erikoistui eri tangolajeihin, boogie woogieen ja buggiin. Tämän lisäksi hän on hankkinut laaja-alaisen seuratanssikoulutuksen myös muiden tanssien osalta. Näihin kuuluvat perinteiset suomalaiset lavatanssit, lattarit sekä rock&swing- tanssit.

Pitkän paritanssikoulutuksen ja opetuskokemuksen lisäksi Marita on lisensoitu ZUMBA®-ohjaaja, jolla on useita eri ZUMBA®n erikoislisenssejä.

Riemurytmissä seurataan tarkasti mitä maailmalla tapahtuu tanssin saralla. Ajan hermolla pysyäkseen Marita käy säännöllisesti ohjaajien jatkokoulutuksissa ja lajileireillä. Tämä takaa, että Riemurytmissä pääset kokemaan uusimmat tuulet niin maailmalta kuin kotimaastakin sekä paritanssien että ZUMBA®n osalta.

Tanssinopettajakoulutus/tutkinnot:

1Diplomitanssinopettajatutkinto, STOL ry, elokuu 2009

Tanssinopettajatutkinto, STOL ry, tammikuu 2008

Senioritanssiohjaaja, heinäkuu 2006

Seuratanssiohjaaja, SUSEL, heinäkuu 2001

Latinosohjaaja- ja paritanssikoulutukset, Suomen Tanssistudiot, 2002-2007

Rock´n´swing-tanssien valmentajakoulutus STUL:

PT1+PT2 Boogie woogie helmikuu 2007, Bugg helmikuu 2009 , JT1 toukokuu 2009

Fuskun valmentajakoulutukset Tommi ja Pirjo Koivula : 1 tammikuu 2009, 2 marraskuu 2009

Buggin valmentajakoulutus 1+2, Buggin kuviopäivä kevät 2011 Tommi ja PIrjo Koivula, buggin kuviopäivä 2

Ammatillisen aineenopettajan pedagogiset opinnot, Jyväskylän ammatillinen opettajakorkeakoulu, kesäkuu 2008 suuntautuminen ravintola-ala ja tanssinopetus

ja lukuisia täydennys/jatkokoulutusosioita (SUSEL, STOL, ja muut alan osaajat)

EA1 03/11

Itäinen swing-projekti syyskuu 09/10-> 2v.

Folkjam®-ohjaaja 08/2011

Fuskun kuviopäivä 11/2011 Tommi ja Pirjo Koivula Fuskun kuviopäivä 2 2012

West coast swing-valmentajakoulutus 02/2012  osa 2 09/2013 Tiina Aalto (Tommi ja Pirjo Koivula)

Argentiinalaisen tangon ohjaajakoulutus 07/12

West coast swing/rytmipolku mikkeli, kuopio, tampere, oulu 2013

salsa ala maria oulu 5/2014

salsa ala maria iisalmi 6/2014

soolo latin ala joonas oulu 5 /2014

bugg valmentaja 3 tommi ja pirjo koivula 9/2014

lavis ohjaajakoulutus 8/2014

itä-suomen lattariprojekti 10/2014–>

Casino con amigo, Kuuba 74 h salsa, kizomba, bachata, rueda, mambo, kuubalainen rumba, argentiinalainen tango, rueda

länsi-suomen lattariprojekti 02/2015->

bugg kuviopäivä 4 3/2015

fuskutäydennyskoulutus 2/2015 Tommi ja Pirjo Koivula

Bugg täydennyskoulutus 1/2015 Tommi ja Pirjo koivula

Hidas Bugg ohjaajakoulutus 9/2015 Tommi ja Pirjo Koivula

Salsa Kimmo Lasanen 10/2015

salsa, bachata, kizomba 4/2018 STOL

Bugg STOL 2018

Wanha Tango, lavatango, fusku, iskelmätanssi  2018 Sari ja Jari Aaltonen

NLP opetuksessa STOL 2018

Salsa Matias Löyttyniemi 2018

Salsa, Jenkkavariaatiot, bugg, west coast swing, fusku Tanssikoulu Wisio 2018

Bugg, Fusku, Salsa, Rumba, Cha Cha  2018Tommi ja Pirjo Koivula

Carolina Shag ohjaajakoulutus 2018 Suomen Tanssikoulu

Joulubugg, Boogietour 2018

Bugg Micael Brobeck 2018

Bailando Milano Congress 2018 bachata, salsa

Vinterläger 2019 Enköping Bugg

Ohjaajakoulutus tango, hidas valssi, countryvalssi, fusku, discofox 2019

Lattaritekniikka, Vamos 2019

Boogie woogie ohjaajakoulutus 3/2019 Suomen tanssikoulu

STOL ohjaajakoulutus Vantaa 3/2019 Harri Antikainen

Paritanssilabra Oamk 4/2019 ja 5/2019 triple step, masurkka, tango, samba

ja matka jatkuu 🙂

 

ZUMBA®-ohjaajakoulutus:

ZUMBA®Basic1 Nizza, elokuu 2009

ZUMBA®Basic2 Belgia, lokakuu 2009

ZUMBA®Basic1 Veikkola, joulukuu 2009

ZUMBA®Toning Amsterdam, tammikuu 2010

ZUMBATOMIC®, Basic2® ja AQUAZUMBA® Belgia, tammikuu 2010

ZUMBA®GOLD Orlando, elokuu 2010

INTERNATIONAL ZUMBA® INSTRUCTOR CONVENTION Orlando 2010 ja 2011,2012

ZUMBA GOLDTONING® elokuu 2011

zumba®core 2013

zumba®glutes 2013

zumba®burst 2014

zumba brazil 2015

zumba india 2015

zumba africa 2015

zumba jamaica 2015

strong by zumba 2017

 Group Exercise Instructor Certification AFAA elokuu 2011,2013

AFAA: life coaching,the nature of metabolism, my pyramid: a personalized approach to healthy eating, from hi-lo to hip-hop, coaching obesity 5/2013

Booiaka®instructor training 6/2013

Ravinto-ohjaaja 03/12 Trainer4you

Ravintovalmentaja 09/12 Trainer4you

VUODEN TERVEYSTEKO- palkinto lokakuu 2010 

Filosofia

• Tanssi sydämellä, jalat tulloo perässä!
• Tanssi on tarttuvaa positiivisuutta.
• Tanssi on kahden sielun hetkellistä yhteenkietoutumista.

Henkilökohtaisesti mietin paljon erilaisten opetusmetodien käyttöarvoa ja kannattavuutta suhteessa ryhmään ja opetettavaan asiaan. Minulle on syntynyt yhä suurempi halu löytää uusia keinoja opettaa eri asioita tanssin parissa, sillä kysymys on kuitenkin hyvin erilaisesta asiakasjoukosta ja aikuisopiskelijoista, joilla kaikilla on hyvin erilainen kokemus- ja tietopohja asioista. Minulla on suuri halu jakaa ihmisille eteenpäin tanssin monipuolisuus kokemusten ja tunteiden kautta, auttaa löytämään tanssin ilo ja sielu, niin ettei tanssi jää pelkästään tekniseksi suorittamiseksi.

Minun kanssani saa olla eri mieltä, koska ei ole yhtä ainoaa oikeaa tapaa tehdä ”oikein” tanssin parissa. Pyrin kuitenkin kulloisetkin valintani aina perustelemaan samoin kuin harjoitteet, jotka tukevat jotain tavoiteltavaa päämäärää. Idearingissä ja vapaassa tulkinnassa voi syntyä mitä loistavimpia tulkintoja, jotka mieluusti jaetaan koko ryhmän kesken.

Pyrin huomioimaan opetuksessa vartalonkäyttöä, koska silloin saadaan aikaan kokonaisvaltaisempaa tanssia jo ihan perusaskelilla.

Nöyrästi astelen tanssin maailmassa eteenpäin, koska tuskallinen tosiasia on, että milloinkaan ei voi olla valmis tanssin suhteen. Aina voi tietää ja osata enemmän. Tämä ruoskii itseä kehittymään koko ajan opettajana, ihmisenä ja ammatillisesti.

Rakkaudesta tanssiin,   
Marita

Yhteystiedot:

Postiosoite:

 

Nojanmaantie 14 G 22
57210 SAVONLINNA

Y-tunnus: 2443471-9