Riemurytmi Oy

Tanssi sydämmellä.. jalat tulloo perässä
040 5575793

Hinnasto:

 • 10 kortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä, viimeinen voimassaolopäivä kortin takana. Kortti on henkilökohtainen. myös 11.kerta = ilmainen tunti tulee käyttää voimassaoloaikana. Korttien voimassaoloajassa on huomioitu loma-ajat, mahdolliset sairastumiset yms. Mikäli et pysty osallistumaan pitkään aikaan tunneille terveydellisistä syistä esim. leikkaus tms. ota ajoissa yhteyttä Maritaan niin siinä tapauksessa voimassaoloaikaa voidaan jatkaa. Mahdolliset viranomaisten asettamat koronasulut pidentävät käyttöaikaa. Jos et pääse osallistumaan säännöllisesti tunneille vaihtoehtona on kertamaksu.
 • Tuntihinta kertamaksulla 10 € ( maksutapoina käteinen, smartum, epassi, tykyseteli, pankki- ja luottokortit)
 • 10 kerran kortti (11 käyntikertaa) 85 € (tuntihinta 7,73 €). Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille 80 € (tuntihinta 7,27 €)
 • tupla 10 kortti ( 11x 2h) 150 € (tuntihinta 6,82€). Opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille 145 € (tuntihinta 6,59 €) Tuplatuntikortti soveltuu parhaiten esimerkiksi paritanssitunneille tai ryhmäliikuntaan jos osallistut kahdelle perättäiselle tunnille. Tuplatuntikortin tunteja ei voi puolittaa.
 • Treenarikortti 20 kertaa (20 käyntikertaa). Käyttöaika 3 kk ! 135 €. (Tuntihinta 6,75 €). Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 130 € ( tuntihinta 6,50 €) Soveltuu parhaiten sinulle, joka haluat osallistua vaihtelevasti paritanssitunneille ja yksilötunneille ja käyt säännöllisesti tunneilla.
 • Esitä todistus/kortti alennusoikeudesta ostotapahtuman yhteydessä.
 • Livestriimitunnit 50 min, 10 € sisältää 7 vrk:n katseluoikeuden julkaisupäivästä. ei saa tallentaa, jakaa, vain yksityiseen käyttöön. Maksut pankkiin tai smartumin/epassin mobiiliversiolla. Tällä hetkellä meillä ei ole livestriimitunteja

 

 • yksityistunnit hinnoitellaan erikseen sisällön, keston ja kulurakenteen mukaan, pyydä tarjous

 • Metsämieli-kierrokset hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Pyydä tarjous.
 •  

    Maksuvälineiksi käyvät käteisen lisäksi Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä tykykuntosetelit. Meillä käy myös epassi, sporttipassi, edenred.  Voit maksaa myös pankki- ja luottokortilla.

  Tunnit vaihtuvat usein non-stop eli ilman taukoa, joten tuntien virallinen pituus on 55 min. Paritanssitunneilla sopivassa välissä pieni kahvi- ja vessatauko. Kahvit sisältyy tunnin hintaan.

Usein kysyttyä:

Usein kysyttyä

Mitä tarvitsen mukaan tunnille ? iloisen ja avoimen mielen, juomista, joustavat ja mukavat kengät. 

Pitääkö tunneille ennakkoilmoittautua ? Tällä hetkellä meillä ei ole ennakkoilmoittautumista tunneille, eli voit saapua tunneille kun pääset. Tarkistathan nettisivuilta ettei aikatauluihin ole tullut muutoksia.

Tarvitsenko omaa paria paritanssitunneille ? Meillä et travitse mukaan omaa paria paritanssitunnille, Toki olet tervetullut myös parisi kanssa. Suosittelemme parinvaihtoon osallistumista jo oppimisen näkökulmasta.

Milloin voin aloittaa ? ihan milloin vaan, tuntirakenteet tanssiliikuntatunneissa rakennetaan niin, että jokainen tunti on oma kokonaisuutensa, joten kynnys aloittaa on matala.  Paritanssitunneilla aloitetaan aina kyseisen tanssin perusasioista maanantaisin ja tiistaina jatketaan siitä mihin on maanantaina jääty. Mikäli tanssin perässä on numero, esim. fusku2, tarkoittaa se sitä että on hyvä hallita jo kyseisen tanssin perusasiat.

Tarvitsenko kenkiä, minkälaiset kengät ovat hyvät ? kengät eivät ole pakollisia, tarvittaessa voit liikkua myös paljain jaloin tai sukkasillaan. Toki kengät tukevat jalkaa ja suojaavat varpaita. Tärkeintä kengässä on joustavuus ja mukavuus jalassasi. Kenkä on joustava, kun tartut kiinni kannasta ja saat taivutettua kärjestä. Sisäpelikengät ovat usein hyvin jäykkäpohjaisia, toki voit käyttää niitäkin, mutta todennäköisesti tunnet sen jalkapohjissasi tunnin jälkeen. Varsinaisia tanssikenkiä on saatavlla useita eri reittejä. Tärkeintä on itselle sopiva malli ja käyttötarkoitus. Neuvomme mielellämme tarkemmin asiassa, jos olet kenkiä hankkimassa.

 

 

Reilupeli:

Voit omalta osaltasi vaikuttaa siihen, että kaikki meistä viihtyvät tunneilla ja treeneistä jää jokaiselle hyvä mieli, joka kestää pitkään tuntien jälkeen.

 • Maksa tuntisi heti saliin tultuasi, jotta emme joudu turhaan käyttämään kaikkien tanssiaikaa osallistujamäärien ja maksaneiden tarkistamiseen.
 • Jos osallistut tuplatunneilla vain toiselle tunnille, oma tuntisi alkaa/loppuu tasalta, sillä olethan maksanut vain yhdestä tunnista. 
 • 10x-kortit ovat käteisen kaltaisia maksuvälineitä, ja niihin merkitään käytetyt tunnit välittömästi osallistumiskuittauksen yhteydessä. Vasta korttimerkintä on osoitus suoritetusta tuntimaksusta. muistathan merkitä korttiin nimesi, niin kortti löytyy takaisin jos hukkaat sen. Koska kortit ovat maksuvälineitä emme voi korvata kadonneita kortteja ( joku on sitä voinut käyttää), huolehdithan siis hyvin säilytyksestä. Kortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä, jos sairastut pitkäaikaisesti tai sinulle tulee jokin pitkäaikainen este ettet voi käydä tunneilla ota yhteys Maritaan ajoissa. Kortin voimassaoloajassa on huomioitu jo reilusti normaalit sairastumiset, lomamatkat, jne. (Treenarikortti on voimassa 3 kk ostopäivästä). Kortin viimeinen voimassaolopäivä on kortin takana.
 • Vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä tunneilla, jotta kaikki voivat osallistua. Hiki tulee varmasti, mutta samassa veneessä ollaan kaikki. Huomioithan että myös voimakkaat pesu- ja huuhteluaineet voivat aiheuttaa epämukavia reaktioita kanssaliikkujille kun iho lämpenee, tuoksut voimistuu. Muutamia kertoja on meinannut tunnin pito loppua kesken 🙁
 • huomoithan toiset asiakkaat kun tunnit vaihtuvat, vältä kovaäänistä puhetta koska haluamme myös loppuvenyttelyihin tekemisen rauhan kaikille
   

Kiitos yhteistyöstä!

Toimitilat:

Savonlinna

 

Tanssistudio Riemurytmi sijaitsee Savonlinnassa osoitteessa Olavinkatu 18. Kaikki Savonlinnan tunnit pidetään täällä.

Käytössä on tilava peileillä varustettu tanssisali, wc:t ja puku/kahvitila.

Samasta paikasta voit kätevästi hankkia myös käytännölliset treenivaatteet edullisesti poistohinnoin.

Toimitusjohtaja:

Petri Hänninen

0500-756839

petri@kaivinkonepalvelu.fi

 

Yhteystiedot:

Postiosoite:

 

Nojanmaantie 14 G 22
57210 SAVONLINNA

Y-tunnus: 2443471-9