Riemurytmi Oy

Tanssi sydämmellä.. jalat tulloo perässä
040 5575793

Hinnasto:

 • Tuntihinta käteisellä 8,00 € kertamaksuna
 • 10 kerran kortti ( sisältää 11 kertaa) 75 € ,
  jolloin tuntihinta 6,82 €, käyttöaika 6 kk ostopäivästä
 • 10 kerran tuplatuntikortti ( sis 11  kahden tunnin kertaa) 140 €,
  jolloin tuntihinta on 6,36 €, käyttöaika 6 kk ostopäivästä
 • Treenarikortti 20 kertaa ( 1 tunti) 130 €,
  jolloin tuntihinta on 6,50 €, käyttöaika 3kk ostopäivästä
  -yksityistunnit hinnoitellaan erikseen sisällön, keston ja kulurakenteen mukaan pyydä tarjous

    Maksuvälineiksi käyvät käteisen lisäksi Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä tykykuntosetelit. Meillä käy myös sporttipassi.  Vaate- ja kymppikorttiostokset voit maksaa myös pankki- ja luottokortilla.

  Tunnit vaihtuvat usein non-stop eli ilman taukoa, joten tuntien virallinen pituus on 55 min

Usein kysyttyä:

Usein kysyttyä

päivitetään…

 

Reilupeli:

Voit omalta osaltasi vaikuttaa siihen, että kaikki meistä viihtyvät tunneilla ja treeneistä jää jokaiselle hyvä mieli, joka kestää pitkään tuntien jälkeen.

 • Maksa tuntisi heti saliin tultuasi, jotta emme joudu turhaan käyttämään kaikkien tanssiaikaa osallistujamäärien ja maksaneiden tarkistamiseen.
 • Jos osallistut tuplatunneilla vain toiselle tunnille, oma tuntisi alkaa/loppuu tasalta, sillä olethan maksanut vain yhdestä tunnista. 
 • 10x-kortit ovat käteisen kaltaisia maksuvälineitä, ja niihin merkitään käytetyt tunnit välittömästi osallistumiskuittauksen yhteydessä. Vasta korttimerkintä on osoitus suoritetusta tuntimaksusta. muistathan merkitä korttiin nimesi, niin kortti löytyy takaisin jos hukkaat sen. Koska kortit ovat maksuvälineitä emme voi korvata kadonneita kortteja ( joku on sitä voinut käyttää), huolehdithan siis hyvin säilytyksestä. Kortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä, jos sairastut pitkäaikaisesti tai sinulle tulee jokin pitkäaikainen este ettet voi käydä tunneilla ota yhteys Maritaan ajoissa. Kortin voimassaoloajassa on huomioitu jo reilusti normaalit sairastumiset, lomamatkat, jne.
 • Vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä tunneilla, jotta kaikki voivat osallistua. Hiki tulee varmasti, mutta samassa veneessä ollaan kaikki. Huomioithan että myös voimakkaat pesu- ja huuhteluaineet voivat aiheuttaa epämukavia reaktioita kanssaliikkujille kun iho lämpenee, tuoksut voimistuu. Muutamia kertoja on meinannut tunnin pito loppua kesken 🙁
 • huomoithan toiset asiakkaat kun tunnit vaihtuvat, vältä kovaäänistä puhetta koska haluamme myös loppuvenyttelyihin tekemisen rauhan kaikille
   

Kiitos yhteistyöstä!

Yhteystietolomake:

Yhteystietolomake

14 + 4 =

Lähettämällä yhteystietosi tällä lomakkeella hyväksyt että sinulle lähetetään Riemurytmin asioita koskevia infoviestejä. Emme luovuta tietoja eteenpäin muuhun tarkoitukseen tai mainontaan. Mikäli haluat aikaisemmat tietosi tai vanhentuneet tietosi pois listoilta lähetä saähköposti marita@riemurytmi otsikolla: yhteystietojen poisto, niin poistamme tietosi listoilta.

Huomioithan että tykkäämällä facebook-sivuistamme pysyt myös ajanhermolla tanssivissa uutisissa.

Toimitilat:

Savonlinna

Tanssistudio Riemurytmi sijaitsee Savonlinnassa, Savolankatu 6 (2 krs),. Kaikki savonlinnan tunnit pidetään täällä. Pelastakaa lapset ry kirpputori ja Juutin palvelutaksi sijaitsee samassa rakennuksessa alakerrassa

 Meille pääset myös suoraan ohitustieltä sekä keskustan viittojen mukaan ( tulee sokoksen kohdalle ja siitä parkkipaikan läpi) tai savolan liittymästä ja saavut suoraan pihaan.

Jos tulet autolla käännyt Osuuspankin ja Suomalaisen Kirjakaupan välistä, sitten heti vasemmalle Osuuspankin parkkipaikan ohi ja mäki alas. Heti kurvissa oikealla on vaalea kaksikerroksinen talo ja olet perillä. Talon ympäristössä on runsaasti parkkitilaa.

Saapuessasi kävellen voit oikaista suoraan Olavinkadulta Sokoksen takana olevan alikulkutunnelin kautta. Nykyisin myös autolla pääsee meille läpi sokkarin parkkipaikan kautta.

Käytössä on tilava peileillä varustettu tanssisali ja suihkutilat.

Samasta paikasta voit kätevästi hankkia myös käytännölliset treenivaatteet ja -jalkineet.

Toimitusjohtaja:

Petri Hänninen

0500-756839

petri@kaivinkonepalvelu.fi

 

Yhteystiedot:

Ota yhteyttä

Riemurytmi Oy
Y-tunnus: 2443471-9

Postiosoite:

Nojanmaantie 14 G 22,
57210 SAVONLINNA

Yhteydenottolomake

5 + 1 =