Riemurytmi Oy

Tanssi sydämmellä.. jalat tulloo perässä
040 5575793

Hinnasto:

 • Livestriimitunnit 50 min, 10 € sisältää 7 vrk:n katseluoikeuden julkaisupäivästä. ei saa tallentaa, jakaa, vain yksityiseen käyttöön. Maksut pankkiin tai smartumin/epassin mobiiliversiolla

 

 • 10 kortteihin annetaan jatkoaikaa koronasulun ajan, kun pääsemme jatkamaan tunteja. Kortin takana on voimassaoloaika josta lisäaikahyvitys lasketaan. ( Sulun alkamispäivän perusteella lasketaan kuinka paljon oli jäljellä käyttöaikaa ja se päivitetään jatkumaan siitä päivästä alkaen kun pääsemme taas aloittamaan.)
 •  Tuntihinta käteisellä 9,00 € kertamaksuna, ei alennettuja hintoja
 • 10 kerran kortti ( sisältää 11 kertaa) 80 € , 

  jolloin tuntihinta 7,27 €, käyttöaika 6 kk ostopäivästä. Soveltuu hyvin yksikkötunneilla kävijälle. Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 75 € (tuntihinta 6,82 €)

 • 10 kerran tuplatuntikortti ( sis 11  kahden tunnin kertaa) 145 €,

  jolloin tuntihinta on 6,59 €, käyttöaika 6 kk ostopäivästä. Soveltuu sinulle joka haluat käydä paritanssitunneilla tai osallistut kahdelle soolotunnille peräkkäin. Tuplatunnin käyttöä ei voi puolittaa. Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset 140 € ( tuntihinta 6,36€)

 • Treenarikortti 20 kertaa ( 1 tunti) 130 €,

  jolloin tuntihinta on 6,50 €, käyttöaika 3kk ostopäivästä. Soveltuu sinulle joka osallistut vaihtelevasti yksikkö- ja tuplatunneille. Työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset 120 € ( tuntihinta 6 €)

  -yksityistunnit hinnoitellaan erikseen sisällön, keston ja kulurakenteen mukaan pyydä tarjous

   Uudet tuntihinnat astuvat voimaan 9.9.2019 siihen asti voit lunastaa korttisi vanhoilla hinnoilla

    Maksuvälineiksi käyvät käteisen lisäksi Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä tykykuntosetelit. Meillä käy myös sporttipassi, edenred.  Voit maksaa myös pankki- ja luottokortilla.

  Tunnit vaihtuvat usein non-stop eli ilman taukoa, joten tuntien virallinen pituus on 55 min

Usein kysyttyä:

Usein kysyttyä

Mitä tarvitsen mukaan tunnille ? iloisen ja avoimen mielen, juomista, joustavat ja mukavat kengät. 

Pitääkö tunneille ennakkoilmoittautua ? Tällä hetkellä meillä ei ole ennakkoilmoittautumista tunneille, eli voit saapua tunneille kun pääset. Tarkistathan nettisivuilta ettei aikatauluihin ole tullut muutoksia.

Tarvitsenko omaa paria paritanssitunneille ? Meillä et travitse mukaan omaa paria paritanssitunnille, Toki olet tervetullut myös parisi kanssa. Suosittelemme parinvaihtoon osallistumista jo oppimisen näkökulmasta.

Milloin voin aloittaa ? ihan milloin vaan, tuntirakenteet tanssiliikuntatunneissa rakennetaan niin, että jokainen tunti on oma kokonaisuutensa, joten kynnys aloittaa on matala.  Paritanssitunneilla aloitetaan aina kyseisen tanssin perusasioista maanantaisin ja tiistaina jatketaan siitä mihin on maanantaina jääty. Mikäli tanssin perässä on numero, esim. fusku2, tarkoittaa se sitä että on hyvä hallita jo kyseisen tanssin perusasiat.

Tarvitsenko kenkiä, minkälaiset kengät ovat hyvät ? kengät eivät ole pakollisia, tarvittaessa voit liikkua myös paljain jaloin tai sukkasillaan. Toki kengät tukevat jalkaa ja suojaavat varpaita. Tärkeintä kengässä on joustavuus ja mukavuus jalassasi. Kenkä on joustava, kun tartut kiinni kannasta ja saat taivutettua kärjestä. Sisäpelikengät ovat usein hyvin jäykkäpohjaisia, toki voit käyttää niitäkin, mutta todennäköisesti tunnet sen jalkapohjissasi tunnin jälkeen. Varsinaisia tanssikenkiä on saatavlla useita eri reittejä. Tärkeintä on itselle sopiva malli ja käyttötarkoitus. Neuvomme mielellämme tarkemmin asiassa, jos olet kenkiä hankkimassa.

 

 

Reilupeli:

Voit omalta osaltasi vaikuttaa siihen, että kaikki meistä viihtyvät tunneilla ja treeneistä jää jokaiselle hyvä mieli, joka kestää pitkään tuntien jälkeen.

 • Maksa tuntisi heti saliin tultuasi, jotta emme joudu turhaan käyttämään kaikkien tanssiaikaa osallistujamäärien ja maksaneiden tarkistamiseen.
 • Jos osallistut tuplatunneilla vain toiselle tunnille, oma tuntisi alkaa/loppuu tasalta, sillä olethan maksanut vain yhdestä tunnista. 
 • 10x-kortit ovat käteisen kaltaisia maksuvälineitä, ja niihin merkitään käytetyt tunnit välittömästi osallistumiskuittauksen yhteydessä. Vasta korttimerkintä on osoitus suoritetusta tuntimaksusta. muistathan merkitä korttiin nimesi, niin kortti löytyy takaisin jos hukkaat sen. Koska kortit ovat maksuvälineitä emme voi korvata kadonneita kortteja ( joku on sitä voinut käyttää), huolehdithan siis hyvin säilytyksestä. Kortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä, jos sairastut pitkäaikaisesti tai sinulle tulee jokin pitkäaikainen este ettet voi käydä tunneilla ota yhteys Maritaan ajoissa. Kortin voimassaoloajassa on huomioitu jo reilusti normaalit sairastumiset, lomamatkat, jne.
 • Vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä tunneilla, jotta kaikki voivat osallistua. Hiki tulee varmasti, mutta samassa veneessä ollaan kaikki. Huomioithan että myös voimakkaat pesu- ja huuhteluaineet voivat aiheuttaa epämukavia reaktioita kanssaliikkujille kun iho lämpenee, tuoksut voimistuu. Muutamia kertoja on meinannut tunnin pito loppua kesken 🙁
 • huomoithan toiset asiakkaat kun tunnit vaihtuvat, vältä kovaäänistä puhetta koska haluamme myös loppuvenyttelyihin tekemisen rauhan kaikille
   

Kiitos yhteistyöstä!

Toimitilat:

Savonlinna

 

Tanssistudio Riemurytmi sijaitsee Savonlinnassa osoitteessa Olavinkatu 18. Kaikki Savonlinnan tunnit pidetään täällä.

Käytössä on tilava peileillä varustettu tanssisali ja suihkutilat.

Samasta paikasta voit kätevästi hankkia myös käytännölliset treenivaatteet edullisesti poistohinnoin.

Toimitusjohtaja:

Petri Hänninen

0500-756839

petri@kaivinkonepalvelu.fi

 

Yhteystiedot:

Postiosoite:

 

Nojanmaantie 14 G 22
57210 SAVONLINNA

Y-tunnus: 2443471-9