Tanssi sydämellä ... jalat tulloo perässä

 

Tanssinopetusta kokemuksella ja täydellä sydämellä Savonlinnassa 

Luonnosta hyvinvointia, jaksamista ja voimaantumista

 

Metsämieli- menetelmä yhdistää luonnon terveysvaikutukset mielentaitoja vahvistaviin harjoituksiin. Metsämieli koostuu läsnäolo-, rentoutus-, virkistys- , voimavara- ja mielentaitoharjoituksista. Metsämielelle voi lähteä yksin, kaksin, lähimmäisten ja työ- tai harrastusporukan kanssa.

 

Metsämieli- menetelmä johdattelee tunnistamaan oman mielen ja toimintoja, pohtimaan mikä auttaa elämään antoisaa ja tasapainoista elämää yhdessä lähimmäistemme ja haaveittemme kanssa?

 

Metsämieli- menetelmän tarkoituksena on psyykkisten ja fyysisten voimavarojen sekä mielentaitojen vahvistaminen. Luonnossa keho ja mieli pelaavat yhteen.

 

 

LUONNON HYVINVOINTIVAIKUTUKSET

 

Tutkimusten mukaan luonto vaikuttaa ihmisiin fysiologisesti. Jo kymmenessä minuutissa syke, verenpaine, hengitystiheys ja stressihormonitasot laskevat. Jo kahdenkymmenen minuutin luontoaltistuksen jälkeen myös mieliala kohenee. Luonnossa oleskelu ja ulkoilu vaikuttaa myönteisesti ihmisen kokemaan psyykkiseen terveyteen. Luonto on siis kokonaisvaltaisesti, fyysistä, psyykkistä ja henkistä terveyttä huoltava liikuntapaikka.