Etusivu  Ajankohtaista  Tanssi-info  Toimitilat  Zumba®  Booiaka®  Latin Mix  Kalenteri  Ravinto  Galleria
  Ravintovalmennus

Sijoita itseesi, paranna elämääsi

Ravintovalmennuksen avulla saat apua:
*jaksamiseen
*tehokkaaseen liikkumiseen, palautumiseen
*painonhallintaan
*kiinteytymiseen
* kunnollisen ruokavaliolla et tarvitse enää vitamiini-, ravinne-, omega3- yms. pillereitä,  säästät siis selvää rahaa
* kunnollisella ruokavaliolla vähennät sairastumisriskiä sydän- ja verisuonitauteihin, diabetekseen, estät kolesterolin nousua jne.
* opit arvioimaan omia ruoka-ainevalintojasi, ruokailutottumuksia
* syömään terveellisemmin, herkuttelua unohtamatta
* jo pieneillä muutoksilla ja valinnoilla vaikutat huomattavasti ruokavalioosi
* saat selville saatko tarpeeksi energiaa päivittäiseen toimintaasi, onko sinulla enrgiaravintoaineet tasapainossa, saatko liikaa rasvaa tai suolaa ruokavaliostasi..

Tuntuuko ettet jaksa suoriutua päivän tehtävistä tai treeneistä, oikein ajoitettu ateriarytmi, monipuolinen ja terveellinen ruoka voi olla ratkaisun avain.  Yllättävän moni syö liian vähän päivässä, jotta elimistö pääsisi toimimaan täysillä, oletko varma ettet käy säästöliekillä ?

Ravintovalmennuksessa saat henkilökohtaista valmennusta juuri sinun tavoitteiden mukaisesti, ja etsimme sinulle sopivat ruokavaliot ja ratkaisut, joilla voit muuttaa ruokavaliosi parempaan suuntaan.

Tsekkari:
sis. kaksi tapaamista (45 min), ruokapäiväkirjan ja analyysin, lähtötilanteen kartoituksen, tavotteiden laadinnan ja ohjauksen. Sähköpostiohjauksen ja neuvonnan 2 kk:n ajan

Soveltuu sinulle, joka haluat nopean varmistuksen missä mennään, syötkö oikein ja mitä voisit parantaa, osaat itseohjautuvasti hakea lisää tietoa ja pitää tavoitteistasi kiinni.

Hinta: 245 €

Tsemppari:

sis. kaksi tapaamista 60min, 4-5 tapaamista/puhelinohjausta tarpeen mukaan 30 min, sähköpostikonsultoinnin puolen vuoden ajan. Käytössäsi sähköinen ruokapäiväkirja koko valmennuksen ajan. Lähtötilanteen kartoituksen, analyysit, ruokapäiväkirjan ja analyysit, Tavoitteiden asettelun ja seurannan, tukimateriaalia tavoitteiden tueksi, räätälöityä konsultointia tarpeen mukaan esim. reseptiikkaa käytännön ruuanvalmistukseen, tuotetietoutta, vaihtoehtoisten tuotteitten etsimistä, konkreettista ruokavaliosuunnittelua jne.

Tämä on sinulle, joka haluat pysyviä muutoksia ruokavalioosi tuetusti, sinulla on tavoite, jossa haluat onnistua oli se sitten painonhallintaan, kiinteytymiseen, jaksamiseen tai ylimääräisistä ravinto-, vitamiinilisistä eroon pääsemiseen. Tavoitteet ja toimenpiteet suunnitellaan juuri sinulle sopiviksi ja mahdollisiksi ja järkeviksi. Olet valmis sitoutumaan projektiin oman itsesi vuoksi.

Hinta: 780 €, voit tarvittaessa maksaa kolmessa erässäRiemurytmi Oy

Postiosoite:
Nojanmaantie 14 G 22
57210 SAVONLINNA

Puhelinnumero:
040-557 57 93/Marita Hänninen

Sähköposti:
riemurytmi(at)riemurytmi.fi
marita(at)riemurytmi.fi
Korvaa (at) @-merkillä.

Y-tunnus: 2443471-9

Käyntiosoite:
Tanssistudio Riemurytmi
Savolankatu 6, 2 krs.
SAVONLINNA

Kaakon Nettipalvelu 2010